Képzéseinkre jelentkezni az aktuális képzés előtt legkésőbb egy héttel lehet. Ez utáni jelentkezés előzetes egyeztetés után lehetséges.

Jelentkezési lap

 • Hozzájárulok, hogy Certop International Holding Kft. az adataimat a közöttünk létrejövő szerződés teljesítése céljából kezelje.

  Tudomásul veszem, hogy a kitöltött jelentkezési lap visszaküldése az Általános Szerződési Feltételek fentiek szerinti elfogadását jelenti és megrendelésnek számít, ami fizetési kötelezettséget von maga után. Jelentkező a Díjfizetőként megjelölt személy teljesítéséért kezességet vállal.

  A Certop International Holding Kft. jelentkezéskor, illetve a képzés megkezdése előtt visszaigazolja a képzésen való részvételt.

  A részvételi díj tartalmazza az oktatási anyagokat, a vizsga és az tanúsítvány költségét, az előzetes tudás / kompetencia felmérését.

  A fizetés a képzés után 8 napon belül kiállított számla ellenében történik.

  Lemondás csak írásban érvényes. A tanfolyam kezdete előtt 7 napon belüli lemondás esetén Certop International Holding Kft. a képzési díj 50%-ára, 2 napon belüli lemondás esetén a teljes képzési díjra jogosult.

  A Certop International Holding Kft. a képzési időpontok változtatási jogát fenntartja. Certop International Holding Kft új időpontot egyeztetés után jelöl ki.

 

Ellenőrzés