Kompetencia pont

Üdvözöljük a CERTOP KOMPETENCIA PONTON

A Certop csoport közel 20 éve van jelen a tanúsítási piacon, ez idő alatt több ezer céggel került kapcsolatba és jelenleg is jelentős számú szervezet számára nyújt tanúsítási, illetve üzleti szolgáltatásokat.

A hozzánk forduló partnereink igénye alapján, felismerve az együttműködésben és a hálózatokban rejlő lehetőségeket a cégcsoportunk érdekeltségi körében lévő szervezetek között,

ÚJ SZOLGÁLTATÁST

hoztunk létre, mely információs adatbázisként nyilvántartja a szervezetek és szakértők tevékenységét, képességét (kompetenciáit).

Célunk, hogy partnereink szolgáltatásait/termékeit alaposabban megismerve, célzottan közvetíthessük azokat egymás között, ezzel is támogatva fejlődésüket, illetve a felmerülő szakember igényükre megoldást találjunk.

Miért előnyös ez Ön, illetve szervezete számára?

  • új üzletfeleket/vevőket/ partnereket/beszállítókat találhat
  • új értékesítési csatorna nyílik Ön számára
  • a Certop ajánlása erősíti az Ön szolgáltatását/termékét
  • Önt is megtalálhatják új üzleti lehetőségek
  • kapcsolati tőkéje fejlődhet
  • üzleti problémáira megoldásokat találhat
  • költséget- és időt takaríthat meg
  • a kis- és középvállalkozók együtt tudnak gondolkodni és segíteni tudják egymást
  • személyre szabott támogatás kaphat.

Mennyibe kerül mindez Önnek?

Az adatbázisban való nyilvántartás díjmentes, amely támogató, strukturált háttérrel áll rendelkezésére.

Mit kell tennie?

Kérjük, olvassa el általános szerződéses feltételeinket és adatkezelési szabályainkat. Amennyiben egyetért azokkal, kérjük jelezze felénk, hogy részt kíván venni a Kompetencia pont adatbázisban és megküldjük Önnek Megbízási szerződésünket. A megbízási szerződés megkötése után az adatkezelési szabályzatban foglalt adatai bekerülnek adatbázisunkba, ahonnan igény esetén adatait, az Ön ismételt tájékoztatásával, az érdeklődőknek közvetítjük, illetve az Ön igényeinek megfelelő kereséseket végzünk.

További információ: +36 1 466 6093

Adatkezelés nyilvántartási számunk: NAIH-87864/2015

Írjon nekünk

3 + 10 =

A Certop International Holding Kft. tájékoztatja ügyfeleit, hogy a vonatkozó törvényi előírásoknak – az ügyfelek előnyére történt – változása okán megfelelőképpen megváltoztatja az Általános Szerződéses Feltételek c. dokumentumát a 8.2. pont 2. fordulatában rögzített felhatalmazásánál fogva. A változtatás – ellenvetés híján – a közzétételtől számított 8 napon belül hatályba lép.

2016.06.01.

Általános szerződési feltételek

Tájékoztatás az adatkezelésről