Cégnövekedési képességet érintő kockázatok azonosítása és kezelése

Szolgáltatásunkat azoknak a cégtulajdonosoknak és vezetőknek dolgoztuk ki, akik a minőségközpontúság mellett szeretnék fejleszteni az általuk vezetett szervezet hatékonyságát, növekedési képességét is.

A felmérés során kérdőíves megkérdezéssel gyűjtjük be az adatokat, amelyet célszoftverrel feldolgozunk és vezetői jelentés, illetve prezentáció keretében ismertetjük meg a cégvezetéssel. Ebben feltárjuk és közösen áttekintjük az eredményes növekedés szervezeti-működési kockázatait, illetve meghatározzuk a fejlesztés lehetséges irányait. Mérlegelés után ezekből lehet kiválasztani azt az intézkedés csomagot, amely a vezetői prioritásoknak megfelelően képes hatékony, növekedő szervezetet kialakítani.

Szolgáltatásunkat a legalább 5-20 fő középvezetői munkakörben dolgozó munkatársat foglalkoztató szervezetek számára ajánljuk, ahol a cégvezetés már szembesült a növekedési kockázatok kezelésének fontosságával.

Szolgáltatásunk gyors, hatékony és egyszerű, ezért rövid átfutási idővel képes a cégvezetés számára értékes információval szolgálni munkája eredményes elvégzéséhez!